Vuokraa loma-asunto Thaimaassa

Loma-asunnon tai villan vuokraaminen viikoiksi tai kuukausiksi on helppoa ja suosittua Thaimaassa.

Tietoa loma-asunnon vuokraamisesta Thaimaassa

Joskus voi olla edullisempaa vuokrata loma-asunto tai villa hotellin sijaan etenkin jos aikoo viipyä pidempään ja isomman perheen tai porukan voimin. Loma-asunto myös tarjoaa kotoisan tunnelman ja runsaasti enemmän tilaa kuin hotellit.

Thaimaassa loma-asuntoja voi vuokrata kohtuulliseen hintaan. Monet myös vuokraavat kaupunki-asuntoja ympärivuotisesti, ja vuokraavat asunnon eteenpäin turisteille kun eivät itse ole Thaimaassa.

Vuokraaminen yksityiseltä

Tältä sivulta löydät linkkejä vuokrattaviin loma-asuntoihin ja asuntoihin. Suoraan omistajalta vuokraaminen on yleensä halvempaa kuin välikäsien kautta mutta saattaa viedä enemmän aikaa ja olla vaivalloisempaa. Olemme koonne tänne linkkejä yksityisen vuokra-asunnon etsijälle.

Vuokraaminen välittäjän kautta
Välittäjän kautta vuokraaminen tapahtuu yleensä rutiinilla ja voit tarkistaa välittäjän maineen etukäteen. Välittäjien kautta voi helposti löytää eri paikoissa ja eri tarpeisiin sopivan asunnon. Olemme koonneet tänne asunnon välittäjien linkkejä.

Thaimaaseen pidemmäksi aikaa?

http://www.ulkosuomalainen.com/thaimaa/ antaa hyviä linkkejä ja yhteystietoja Thaimaaseen pidemmäksi aikaa tai pysyvästi muuttaville.

http://www.thaimaahan.fi/  on hyvä yleispaketti Thaimaasta,  sivuilta löydät paitsi perusfaktat Thaimaasta, esim. autonvuokraajien linkkejä.

Muiden suomalaisten kokemuksia voit lukea seuraavista erilaisista Thaimaa-aiheisista blogeista;

http://sunsetandfridays.blogspot.com/  - opiskelijaelämää Thaimaassa

http://thaivas.blogspot.com/  - Elämää Bangkokissa

http://maisamthai.wordpress.com/  - Maijan ja Sammon 1kk Thaimaan matka tarjoaa näkökulmaa pidempään Thaimaan lomaan

http://reppuretki.blogspot.com/  - Toinen pidempi loma Thaimaaseen, reput selässä